RIDETURER OG HESTEOPPLEVELSER FOR BARN
I år har vi gleden av å endelig tilby rideturer for barn igjen. Dette har vi gledet oss til lenge!
Hverdager kl 10-12 og kl 13-15 i uke 29 og 30
Vi tar smittevern på alvor og desinfiserer hjelmer og utstyr mellom hver tur. I tillegg bruker vi det beste våpenet mot viruset som vi har tilgjengelig;
1) Vi hoster/nyser i albuen eller i papir som kastes i restavfallet.
2) Vi vasker hender med varmt vann og såpe når vi kommer, underveis og før vi drar.
3) Vi holder litt avstand til hverandre og tar ikke på overflater vi ikke trenger å ta på.
4) Vi har alltid med oss håndsprit som vi bruker med jevne mellomrom og etter behov.

Passer for alle, uavhengig av tidligere erfaring

En nydelig naturopplevelse med en firbent venn 

Ridetur fra gården langs vei og i terreng før vi ankommer Brustranda Sjøcamping. Her får vi oss en is og tar en pause før vi rir videre. Passer det med tidevannet, rir vi en svingom i fjæra og plasker litt i vannet. Hestestell, hestekos og is er inkl i prisen. Vi fokuserer på sikkerhet og å skape gode mestringsopplevelser tilpasset hvert enkelt barn. 

Barn mellom 6-8 år må ha følge av en voksen under hele aktiviteten. 

Passer best for barn mellom 8-12 år

NOK 1250,- pr person
 

Brustranda Sjøcamping innerst i Rolvsfjord er en perfekt venteplass for de voksne mens barna rir. Det er også et flott utgangspunkt for flere fjellturer i området og du rekker fint en liten tur på fjellet mens barna er opptatt med hestene.

Beskrivelse av aktiviteten:

Oppmøte ved gården, her vasker vi hender før vi møter hestene. De skal børstes og vi må ta oss tid til å bli litt kjent vi rir. Vi starter rideturen med noen runder på ridebanen for å forsikre oss om at alt sitter som det skal og at vi føler oss trygge før vi begir oss ut på tur. 

Rolvsfjord er omkranset av vakre fjell, med et rikt dyre- og fugleliv. Langs veien som ligger tett inntil vannet og fjæra kan vi se både tjeld og flere andre typer vadefugl, ulike typer ender, ørn, fossekall osv. I blant får vi selskap av en nyskjerrig sel som følger med oss langs vannkanten. 

Mens vi er ute på tur, vil Runa fortelle litt historier og gi litt instruksjon underveis. Hun vil sørge for at alle som er med på turen føler seg sett og delaktig i opplevelsen. 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon. 

Har barnebarnet ditt bursdag og du ikke får anledning til å feire sammen med dem? Hvorfor ikke gi en ridetur i gave? Vi sørger for å dokumentere rideturen og sender en liten hilsen som takk!

  • Facebook Social Icon

2011 © 2020 by LofotHest.

Valbergsveien 981, 8357 Valberg

+47 454 73 355

runa@lofothest.no

I samarbeid med: