top of page
VELKOMMEN

LofotHest AS ble etablert i 2011 som et resultat av ei hestejentes drøm om å slå rot i Lofoten - hvor hun har sine røtter et titalls generasjoner tilbake i tid. Derav navnet Lofot og Hest. 

 

Drømmen om å vise Lofoten fra hesteryggen ble født under et år på hestelinja på Fannrem Folkehøgskole i 1999 hvor hun på høsten deltok på en ridetur med islandshester i Tresfjord. Overnatting, leirbål og trygge, sosiale hester dannet rammen for ideen om å ri over fjellet fra Rolvsfjord til Aalan Gård for å spise lunsj.

I tillegg til å tilby rideturer i lofotfjellene, tilbyr hun ridetimer som instruktør i sentrert ridning, samt et destress-program med hestene som coach, Dette utføres fra bakken og ikke fra hesteryggen. Videre har hun har påbegynt en pedagogisk utdanning hvor hun utvikler et konsept med ridning som en pedagogisk resurs. Runa har utdanning i gestaltmetodisk coaching, noe som er veldig godt egnet sammen med måten hestene fungerer i møte med mennesket. 

Vår kunnskap om hest og vår kvalitetsbevissthet, i samspill med vårt fokus på lokal bærekraft hvor vi kun benytter lokale guider og lokal arbeidskraft, trår varsomt i naturen og strekker oss etter miljøvennlige valg, gjør oss i stand til å tilby opplevelser av topp klasse. 

Kom bli med oss på tur!

Horseback Riding in Lofoten, Ridetur, ridning i lofoten, ridetur i lofoten
bottom of page